Rólunk

Rólunk

Bartha Anikó

HR csapatépítész, jóllét mentor

Sokszor tapasztaltam, hogy igaz a mondás: a másodosztályú vezetők harmadosztályú emberekkel veszik körül magukat. Az első osztályúak osztályon felüliekkel. Biztos vagyok abban, ha itt jársz, Te minimum első osztályú vagy! Alkosd meg és fejleszd osztályon felüli Csapatodat, akikkel még nagyobb sikerre viszitek a Vállalkozásodat.

Mi általában értékesítés fejlesztési igények miatt találkozunk az ügyfeleinkkel, ám ez a legtöbb esetben HR területet is érint. Például egy új munkatárs felvétele mindig felelősségteljes lépés. Mind a cég, mind az érkező új kolléga szempontjából. Valljuk be, kockázatot is jelent a döntés mindkét fél számára. Nos, ezt a kockázatot segítek minél kisebbre csökkenteni azokkal a HR eszközökkel, melyeket egy-egy projektben alkalmazok.

Vittinger László

kapcsolatépítész, sales mentor

Több mint 12.000 tárgyalás, 27 év értékesítői, kapcsolatteremtési, termék bevezetési, viszonteladói hálózat építésiértékesítési vezetői és B2B tapasztalatát nyújtom át KKV szinten, egy helyen.

1994 óta értékesítéssel foglalkozom. Ebből 16 év burkolóanyag kereskedelem, ezen felül villamosipari berendezések, informatikai termékek és szoftverek és tréningek értékesítésében is szereztem tapasztalatot. Az értékesítés oktatását akkor szerettem meg, amikor viszonteladói hálózatot építettem, és azt az elvet követtem, hogy a viszonteladó partneremnek nem terméket adok el, hanem megtanítom, hogy a termékemmel hogyan kereshet pénzt. Ma már természetesen a sales oktatás és a networking a munkám, a hobbim, a hivatásom, amit örömmel adok át a vállalkozóknak és az értékesítőknek.

Tarjáni Csilla

toborzás vezető, projekt menedzser 

Toborzás vezetőként nem csak felvenni segítek az új kollégát, hanem képviselem mind a két fél érdekét, könnyebbé, gördülékenyebbé teszem a kommunikációt. Támogatom a vezetőt és a munkavállalót a döntésében, hogy win-win helyzetet érjünk el.

Megtalálom az üres pozíciókra a lehetséges jelölteket ezáltal hidat képzek a munkáltató és munkavállaló között. Egy új kolléga felvétele nem csak a vállalat számára hatalmas döntés, hanem a munkavállalónak is - ebben nyújtok segítséget a feleknek. Hiszem, hogy egy kiváló cég egy megfelelő munkavállalóval még nagyobb sikereket tud elérni, ebben támogatom az ügyfeleimet.

Örömmel várom, hogy Neked is végig vigyünk a kollégáimmal   egy toborzás-kiválasztási projektet.

Mi abban hiszünk, hogy lehet jó hangulatban, jó érzéssel, egymást, kollégákat és az ügyfeleket tisztelve dolgozni, értékesíteni - azaz ÉRTÉKET teremteni.